maandag, januari 16, 2006

Curieus linkje tussendoor...



Hebt u dat nu ook? Zo’n onbegrensde fascinatie met urinoirs? Het verlangen om te weten hoe een urinoir eruit ziet of dat u in een museum of op een bijzondere locatie altijd eerst even naar de toiletten rent. Ik niet, maar blijkbaar zijn er mensen die het wel hebben. Die uitgerust met fotoapparatuur het kleinste kamertje bezoeken en vervolgens hun bevindingen op internet publiceren.

Marcel Ducamp - Fountain

Altijd al willen weten hoe het urinoir op het Amundsen-Scott South Pole Station eruit ziet? Herinneringen ophalen aan uw bezoekje aan Machu Picchu, L’arc de Triomphe, Alcatraz, Stone Henge of de Heineken Brouwerij. Het kan allemaal op deze site.

Clark Sorensen's Pitcher Plant

Wat heeft het nu met boeken te maken? Weinig, behalve dan dat ook de Indian Prairie Public Library, Brunswick Library, Edmonton Central Library, Lansing Public Library, Seattle Central Library, Key Biscayne Branch Library, Ronald Reagan Presidential Library en de Library of Congress vertegenwoordigd zijn.

1 Comments:

At 6:51 p.m., Blogger boekengek said...

Weird hoor, vooral de Reagan-plee! en echt grappig. Dit soort dingen zouden vóór het bestaan van Internet nooit gepubliceerd kunnen zijn, daarom is Internet zo fantastisch....

 

Een reactie posten

<< Home